Modellplåtning...



Xara i en lite kaxigare stil!

Masi...



Ett ganska så kraftigt Italienskt vin som kanske passar bäst till lite kraftigare maträtter, men måste ändå tipsa er alla om detta mycket goda rödvin Masi Campofiorin Passar mycket bra till en grillad entrecot eller varför inte spara flaskan tills viltpremiären, som lurar bakom knuten. Lite Älgstek eller Råddjursadel med de kantareller ni just nu finner i skogen sitter som en smäck i munnen!

Tack...



Tack Petra min MUA för att du kunde ställa upp och vara till så stor hjälp på vår stora dag. Är så glad att jag denna dag fick hjälp med sminket så bilderna kunde bli så fantastiskt bra, du är såååå duktig!

Ps. Tackkort är på väg. Ds.  ;-)

Bröllop...



Vill visa en bild som vår fotograf Jenny Blad tog på oss när vi gifte oss tidigare i sommras...

Burger a`la skyscraper...



Burger a`la skyscraper!

Detta är en läcker burgare jag gjororde förra fredagen. Grillad sommar hamburgare med fetaostfylld nötfärs. Bacon, tomat, lök och cheddar ost mellan två ciabatta bröd!

Kyckling med pasta...



Torsdagsmiddag!
Grillad kyckling på en bädd av hemlagad pasta smaksatt av vitlök och basilika. Såsen är en hemlagad beanaise. Anrättningen är dekorerad med färsk basilika från köksträdgården. Till detta en hemlagad baguette smaksatt med en ljuvlig ost. Bon apetit ;-)

Lammkött...



Då jag gillar mat så kommer det att bli en del matlagningsbilder i bloggen.

Var iväg hos den lokala charken idag och köpte ett halvt lamm som kommer från våra lokala bönder! Kvällens anrättning fick bli lite enkel då jag var tvungen att smaka av det. Det blev nystyckad lammkotlett och till detta en enkel sommarsallad med lite fetaost i. Till detta valde jag ett ekologiskt vin från Italien som passar ypperligt till lamm. Zeta Merlot Cabernet 2007

I betongtrappan...



Fotograferad vid en stentrappa en ganska så blåsig vårdag.

Sprudlande glad modell...



En bild jag tog för ett tag sedan, som jag vill visa för er !

RSS 2.0