Späckad fläskfilè

Dagens middagstips får bli salamifylld fläskfilè.



En mycket god späckad fläskfilè med lite sting. Serveras gärna med klyftpotatis eller lite pasta.

600 g Fläskfilè
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
smör
50 g salami tunna skivor
6 - 8 st soltorkade tomater
2 dl vispgrädde
2 msk tomatpurè

Tillagning!
1. Sätt ugnen på 225 grader. Salta och peppra köttet. Bryn sedan fläskfilèn i en het grillpanna.
2. Skär sedan djupa skåror i filèn 6- 8 st och fyll dessa skåror med den soltorkade tomaten tillsammans med salami.
3. Lägg sedan filèn i en ugnssäker form.
4. Vispa sedan ihop grädden med tomatpurèn, salta och peppra även den efter egen smak. Häll sedan smeten över filèn i ugnsformen och stek i mitten av ugnen i cirka 20 minuter.

Som ett extra tillbehör valde jag att grilla ett par tomatskivor med parmesanost på som jag bara pepprade lite och grillade lätt i ugnen på 275 grader.




Kommentarer
Postat av: - H*

- ÅH VAD GOTT !

2009-08-05 @ 22:42:39
URL: http://finest.se/hodamerei
Postat av: J O H A N N A ♥

Sv; Tack för din röst !

2009-08-06 @ 00:32:49
URL: http://pjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0